Wéér een gezellig zomerfeest

Wéér een gezellig zomerfeest

Meer dan 170 deelnemers, partners en introducees schreven zich dit jaar in voor het zomerfeest dat op woensdag 23 augustus werd georganiseerd. Ongeveer 50 deelnemers maakten vooraf een mooie fietstocht. Er kon gekozen worden uit 2 prachtige, uitgezette routes. De ene ging richting Strabrechtse heide en de andere noordelijk, richting Son.

Om vier uur was iedereen bijeen op het terras van ons hobbycentrum, dat door een aantal vrijwilligers weer supergezellig was ingericht. De sfeer op het zonovergoten terras was perfect. Er was live muziek, de drankjes werkten verkoelend en de uitgebreide hapjes werden zeer gewaardeerd, net zoals het heerlijke ijs van ijssalon Italia. Nee, er werd op het terras niet alleen over hobby’s gekletst…

Voorzitter René Jansen bedankte in zijn korte toespraak de vele vrijwilligers die nog steeds druk bezig zijn met de grote interne verbouwing van het Nuenense hobbycentrum. Uiteraard was er ook applaus voor de organisatoren van het zomerfeest.

Iedereen kon het tijdens het zomerfeest weer zien dat we niet alleen een hobbycentrum zijn maar vooral ook een plek waar je vrienden maakt. Doe je ook mee?

Wil je een leuke fotoserie zien van dit evenement? Klik dan hier.  De foto’s zijn gemaakt door Cecilia Lier en Freek van Buul, leden van onze hobbygroep fotografie.

Geen reacties

Plaats een reactie