Taalbegeleiders Frans en Engels gezocht

Taalbegeleiders Frans en Engels gezocht

Wij zijn door omstandigheden naarstig op zoek naar een vrijwilliger voor het begeleiden van een conversatiegroep Frans en ook een vrijwilliger voor het begeleiden van een conversatiegroep Engels. De conversatiebegeleider geeft aanwijzingen en tips aan deelnemers die goed Engels of Frans willen leren spreken en dat daarom samen wekelijks doen in het Nuenense hobbycentrum.

De twee conversatiebegeleiders die we zoeken hoeven géén docent te zijn. Een goede taalbeheersing Frans of Engels is wel een vereiste, maar hoe die taalkennis is opgedaan is niet relevant. Is taalbegeleider worden misschien iets voor u? Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om je taalkennis te delen met een enthousiast groepje mensen.

De Engelse conversatiegroep komt dinsdagmiddag bij elkaar en de dag en het tijdstip voor de Franse conversatiegroep moet nog worden bepaald.  Het gaat voor beide conversatiegroepen om 1,5 uur per week en het betreft een groepje van maximaal 12 personen die in een gezellige sfeer samenkomen. Als je denkt dat je misschien iets kunt betekenen of als je vrijblijvend meer informatie wil hebben, neem dan even contact op met coördinator Wilhelmien Glindmeyer, mob 06 41 00 47 68.

Geen reacties

Plaats een reactie